Wij stellen ons aan u voor:

Mr. C.J. (Caren) Schipperus

De energie die ik haal uit de ‘klik’ met een cliënt en de interactie bij de samenwerking aan een dossier is mijn persoonlijke drijfveer.

lees meer

Mr. F.E.J. (Frank) Janzing

Het juridisch metier is mij op het lijf geschreven. Mijn kracht is dat ik naast mijn kennis en ervaring, rust en betrouwbaarheid bied aan de cliënt.

lees meer

Mr. L.E. (Linda) Jacobs

Mijn doel: een klant die zo tevreden is met de uitkomst van de zaak, dat hij mij (of mijn kantoor) aanbeveelt.

lees meer

Mr. P.J. (Pieter) van Goor

De brede praktijk maakt mijn werk heel afwisselend, maar het doel van elke zaak is altijd om het optimale resultaat te bereiken voor mijn cliënt.

lees meer

R.B.S. (Robin) Link

Het sanctierecht is een uitdagend rechtsgebied waarin ik binnenkort afstudeer en veel actuele kennis heb. Ik kijk uit naar de cliëntvragen die ik komende tijd mag gaan behandelen.

lees meer

K.T.A. (Kelly) Weijdt

Nu werken en leren in de praktijk, straks doorstuderen en dan ook de advocatuur in. Daag me uit met een juridische vraag en ik maak er werk van!

lees meer

Ans Dennissen

Ans werkt sinds 1989 als secretaresse in de advocatuur en is dus ooit begonnen met de typemachine en carbonpapier. Zij werkt van maandag tot en met donderdag.

Saskia de Waal

Saskia werkt sinds 1996 als secretaresse in de advocatuur. Zij werkt op dinsdag en vrijdag. Saskia houdt van klussen met een uitdaging en verbreedt zich tot praktijkassistent. Ze beheert de debiteuren met scherpte en vasthoudendheid.

Mona Jacobs

Mona werkt sinds 2000 als secretaresse in de advocatuur. Zij werkt op maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend. Mona zal zich altijd tot het uiterste inspannen om u te helpen met uw vraag. Dienstbaarheid en vriendelijkheid zijn haar kenmerkende eigenschappen.

×