Hippisch recht

  • Mr. Britt Loeffen Mr. Britt Loeffen
NEEM CONTACT OP

De paardenwereld is een bijzonder wereld, met haar eigen gebruiken en haar eigen jargon. Helaas is ons wetboek daar niet op afgestemd. Wel zo makkelijk dus als u een advocaat heeft die weet hoe de hazen lopen in de paardenwereld.

Opgegroeid in een gezin waar de paardenhouderij centraal stond (en nog altijd staat), is Britt Loeffen dé advocaat die u kan helpen bij al uw vragen of problemen op het raakvlak van het hippische en het juridische. Uit ervaring weet Britt hoe belangrijk het kan zijn om een goede vertaalslag te maken van de hippische normen en waarden naar juridisch relevante onderwerpen.

Het hippisch recht is een verzameling van diverse juridische onderwerpen. Denkt u aan koop, huur, opdracht, wanprestatie, onrechtmatige daad, tuchtrecht, ondernemingsrecht, etc. En dat niet alleen op nationaal, maar ook op internationaal niveau. Ongeacht of u nou ondernemer of particulier bent en ongeacht het aantal nullen dat voor de komma staat, de kans is groot dat u met één of meerdere van deze onderwerpen te maken heeft.

Een goed advies of een goed contract aan de voorkant, helpt om latere problemen te voorkomen. Wanneer deze problemen onverhoopt toch zijn ontstaan, dan is het zaak om naar een passende oplossing te zoeken. Britt helpt u in beide gevallen graag. U kunt vrijblijvend contact met haar opnemen om te bezien of zij iets voor u kan betekenen.

terug naar diensten