Contactgegevens
Telefoon: +31 88 4104411
E-mail: info@alexadvocaten.nl
Adres: Spoorstraat 43, 6602 AW Wijchen

Home » Over Alex » Mr. N. (Nadia) van Kuppeveld

Mr. N. (Nadia) van Kuppeveld.

ALEX advocaten - Nadia-van-Kuppenveld-2-1280x853

“Een oplossing bieden voor juridische vraagstukken en daarin echt het onderscheid maken voor cliënten, dat is waar ik voor sta. Ik heb een praktische aanpak en houd van duidelijke taal. Ik hecht veel waarde aan een prettige relatie met mijn cliënten. Met veel passie voor mijn vak, help ik cliënten met diverse rechtsvragen. De afwisseling van het vak die ik met name in het Intellectueel Eigendomsrecht ervaar, geeft mij veel energie. Altijd zet ik mij in voor het hoogst haalbare resultaat. Daarbij geef ik een realistisch beeld van de afwegingen die iemand daarbij kan maken. Het oplossen van het probleem is soms meer dan alleen een juridisch vraagstuk.”

Specialisatie

Ik richt mij met name op het vastgoed- en verbintenissenrecht, met een accent op het Intellectueel Eigendomsrecht in de breedste zin.

Bio

Van jongs af aan wist ik dat ik advocaat wilde worden. Ik vond het prachtig om advocaten op televisie in toga te zien pleiten in de rechtszaal. Al tijdens mijn studie ben ik gaan proeven van de praktijk. Vanaf 2007 was ik werkzaam als juridisch medewerker bij een klein kantoor, waar ik mij bezighield met bijstandskwesties en strafzaken. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, met als master Strafrecht.

In 2011 ben ik overgestapt naar een ander kantoor in Nijmegen en beëdigd als advocaat. Ik had een civiele praktijk en richtte mij voornamelijk op het verbintenissenrecht, burenrecht, vastgoedkwesties en financieel recht (denk aan de befaamde Dexia zaken). Later ben ik me gaan specialiseren in het Intellectueel Eigendomsrecht. De grote mate van creativiteit van de cliënten, resulterend in een grote diversiteit aan zaken, inspireert mij enorm. Van de auteur die een boek heeft geschreven, tot de uitvinder van een uniek product, maar ook de ondernemer die zijn merknaam wil beschermen. Ik krijg veel energie van dit type vragen.

Begin 2019 ben ik me verder gaan richten op de vastgoedtak bij een nichekantoor, waar ik me heb verdiept in het bouwrecht en IE-kwesties die daaraan gelieerd waren.

Met deze ervaringen ben ik me begin 2022 bij ALEX advocaten verder gaan ontwikkelen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Heerlijk wandelen in de natuur en ergens samen een hapje eten. Daarnaast krijg ik veel energie van dansen en hardlopen.

Rechtsgebiedenregister

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Intellectuele eigendomsrecht
  • Vastgoedrecht (burenrecht, erfdienstbaarheden en erfpacht)

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behandelen op elk geregistreerd rechtsgebied.

Rechtsgebieden

  • Intellectuele eigendomsrecht
  • Vastgoedrecht
  • Verbintenissenrecht

Contact opnemen met Nadia van Kuppeveld

Naam
We reageren zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren.

Blogs van Nadia.