Contactgegevens
Telefoon: +31 88 4104411
E-mail: info@alexadvocaten.nl
Adres: Spoorstraat 43, 6602 AW Wijchen

Home » Over Alex » Mr. P.J. (Pieter) van Goor

Mr. P.J. (Pieter) van Goor.

ALEX advocaten - Pieter-van-Goor-foto-1-1280x853

“De wet is de rode draad van de samenleving. Alles en iedereen heeft er elke dag mee te maken. Het belang van een zaak, groot of klein, zegt niets over de juridische vraagstukken die daar aan ten grondslag liggen. De uitdaging is steeds de puzzelstukjes van de wet, de strategie en het resultaat op de juiste plek te krijgen. Als advocaat zie ik dat als een mooie uitdaging. Ik bijt mij daar graag in vast. Daarbij werk ik zoals ik ben; nuchter, overdenkend, met een vleugje humor en altijd met oog voor de cliënt(e).”

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in het huurrecht en bouwrecht. Daarnaast heb ik een civiele praktijk met een veelvoud aan uiteenlopende vraagstukken. Dit is vaak vastgoed gerelateerd maar regelmatig ook puur contractenrecht / aansprakelijkheidsvraagstukken zonder link met vastgoed.

Bio

Ik ben opgegroeid in het Hoge Noorden. Hoewel er niets boven Groningen gaat ben ik voor mijn studie naar Nijmegen verhuisd. In 2013 studeerde ik af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In mijn master verdiepte ik me in het Staats- en Bestuursrecht, in het bijzonder het Omgevingsrecht.

Sinds 2014 ben ik werkzaam als advocaat. Eerst bij Janzing Brink Schipperus advocaten | mediation. Nu bij ALEX advocaten. Na enkele jaren heb ik mijn focus verlegd van het omgevingsrecht naar het huur-, bouw- en vastgoedrecht. Mijn kennis van het omgevingsrecht komt mij daarbij goed van pas.
In mijn vrije tijd geniet ik van de gezelligheid van een groot gezin, probeer ik opgroeiende kinderen te combineren met sport en haal ik energie uit weekendjes weg en avondjes uit.

Rechtsgebiedenregister

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte);
  • Vastgoedrecht (bouwrecht, burenrecht, erfdienstbaarheden en erfpacht);

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behandelen op elk geregistreerd rechtsgebied.

Rechtsgebieden

  • Huurrecht
  • Vastgoedrecht
  • Energie- en klimaatrecht

Contact opnemen met Pieter van Goor

Naam
We reageren zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren.

Blogs van Pieter.