Mr. P.J. (Pieter) van Goor

De brede praktijk maakt mijn werk heel afwisselend, maar het doel van elke zaak is altijd om het optimale resultaat te bereiken voor mijn cliënt.

Alhoewel ik ben opgegroeid in het Hoge Noorden, ben ik voor mijn studie naar het Zuiden getrokken. Ik studeerde in 2013 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In mijn master verdiepte ik me in het Staats- en Bestuursrecht, in het bijzonder Omgevingsrecht. In november 2013 ben ik eerst als juridisch medewerker en vanaf augustus 2014 als advocaat aan het werk gegaan bij Janzing Brink Schipperus advocaten | mediation. Ik heb de beroepsopleiding advocatuur in augustus 2017 succesvol afgesloten. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis en ervaring verbreed. Algemeen Verbintenissenrecht en Huurrecht zijn een vast onderdeel van mijn praktijk geworden. Ik specialiseer mij verder in het Vastgoedrecht, Omgevingsrecht en Huurrecht.

De wet is de rode draad van de samenleving. Alles en iedereen heeft er elke dag mee te maken. Het belang van een zaak, groot of klein, zegt niets over de juridische vraagstukken die daar achter schuil gaan. De brede praktijk maakt mijn werk heel afwisselend, maar het doel van elke zaak is altijd om het optimale resultaat te bereiken voor mijn cliënt. Dit doe ik met kennis, creativiteit en overzicht. Om de belangen van mijn cliënt goed te kunnen behartigen, benader ik een zaak niet alleen door de bril van de cliënt maar altijd vanuit een breed perspectief. Zo is het makkelijk overzicht te houden en te bepalen welke positie je inneemt ten opzichte van de overheid of de wederpartij.

Naast mijn werk als advocaat, ben ik bestuurslid bij Stichting Centrummanagement Wijchen en Stichting Exploitatie en Beheer Sportclub Woezik.

Rechtsgebiedenregister

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Bouwrecht (vastgoedrecht)
  • Huurrecht (bedrijfsruimte; woonruimte)

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op elk geregistreerd rechtsgebied.

« Terug