Mr. K.T.A. (Kelly) Weijdt

Cliënten écht kunnen helpen met hun vragen/problemen is een van de mooiste dingen aan ons vak.

In juli 2021 heb ik mijn masterdiploma in ontvangst mogen nemen. Mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit in Tilburg was daarmee afgerond. Tijdens mijn studie heb ik het accent gelegd op het privaatrecht. Voorafgaand aan mijn masterstudie, heb ik eerst de HBO-opleiding Rechten gevolgd aan de Juridische Hogeschool in ’s-Hertogenbosch / Tilburg. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad. De praktische benadering op het HBO heeft mij al in een vroeg stadium veel gebracht. Mede door de stages tijdens deze opleiding, ben ik gaan inzien dat een bijbaan in de advocatuur naast mijn studie veel voordelen met zich zou meebrengen.

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij ALEX advocaten. Eerst als juridisch medewerker om ervaring in de praktijk op te doen. De afwisseling met mijn studie was daarin erg prettig. De theorie combineerde ik met de praktijk om mijn doel te bereiken: advocaat worden! Op 27 augustus 2021 ben ik als advocaat beëdigd bij de Rechtbank Gelderland.

In september 2021 ben ik gestart met de beroepsopleiding bij ALEX advocaten. De advocaat-stage duurt 3 jaar. Ik houd mij in de praktijk dagelijks bezig met allerlei privaatrechtelijke vraagstukken. Verbintenissenrecht en huurrecht zijn mijn aandachtsgebieden.

Cliënten écht kunnen helpen met hun vragen/problemen is een van de mooiste dingen aan ons vak. De cliënten geruststellen, ontzorgen en adviseren zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Dat is in elk dossier weer opnieuw mijn doel!

« Terug