Contactgegevens
Telefoon: +31 88 4104411
E-mail: info@alexadvocaten.nl
Adres: Spoorstraat 43, 6602 AW Wijchen

Home » Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Sylvie Eijkemans. Ik ben op dit moment student-stagiaire bij ALEX advocaten in Wijchen. Ik zal stage gaan lopen tot en met juni 2024. Middels dit bericht zal ik kort wat over mezelf vertellen.

Ik zit op dit moment in het derde jaar van mijn opleiding HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool Avans. Ik vind mijn studie erg interessant. Ik heb daarom ook de wens om in de toekomst een beroep in het juridische werkveld uit te oefenen. Ik ben met name geïnteresseerd in de advocatuur. Vandaar ben ik ook erg blij dat ALEX advocaten mij de kans heeft geboden om de advocatuur in de praktijk te ervaren.

Ik hoop door stage te lopen bij ALEX advocaten te ondervinden of de advocatuur past bij mijn persoonlijkheid en bij mijn kwaliteiten. Daarop aanvullend hoop ik te ondervinden of de advocatuur in de praktijk nog steeds mijn interesse wekt. Tot slot wil ik mezelf persoonlijk en professioneel gaan ontwikkelen gedurende mijn stageperiode bij ALEX advocaten.

Concluderend zie ik mijn stageperiode bij ALEX advocaten als een waardevolle kans om mezelf te ontwikkelen en om waardevolle ervaringen op te kunnen doen die mij kunnen ondersteunen bij het maken van belangrijke beslissingen in de toekomst voor mijn verdere loopbaan.

Ik hoop dat ik uiteindelijk in juni 2024 terugblik op een leerzame, positieve en waardevolle ervaring!

Sylvie Eijkemans

Contact opnemen

Naam
We reageren zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren.