Contactgegevens
Telefoon: +31 88 4104411
E-mail: info@alexadvocaten.nl
Adres: Spoorstraat 43, 6602 AW Wijchen

Home » Onze dienstverlening

Wat kan ALEX advocaten voor u doen?

Onze diensten zijn divers. Binnen de aangegeven rechtsgebieden zorgen wij bijvoorbeeld voor degelijke contracten waarin de afspraken helder en duidelijk zijn vastgelegd. Of het nu gaat om een opstalrecht voor een batterij opslagsysteem of een huurovereenkomst. Wij leggen afspraken tussen ondernemingen vast die willen samenwerken bij de ontwikkeling van duurzame oplossingen om emissies te verminderen of te vermijden. Wij adviseren over de toepassing of de uitleg van het recht in een concreet geval, bijvoorbeeld bij het opnemen van circulaire eisen in aanbestedingsdocumenten. Wij helpen bij het aanvragen en aanpassen van vergunningen.

Natuurlijk zijn wij niet voor niks advocaten. Wij zijn partijdig. Wij staan voor het belang van onze cliënten. Vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend. Als er buiten rechte geen oplossing mogelijk is, bepleiten wij de zaak met kracht en overtuiging bij de rechter.

Hier voelen wij ons thuis

We voelen ons thuis in de grondstoffenmarkt, maakindustrie, recycling, gebieds- en projectontwikkeling, vastgoedexploitatie en de energietransitie. Wij richten ons speciaal op ondernemingen en organisaties die tot het MKB kunnen worden gerekend. Onze inzet is preventief, adviserend, geschil beslechtend en waar nodig procederen wel. Wij staan altijd voor het belang van onze cliënten. Vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend.