Wij stellen ons aan u voor:

Mr. C.J. (Caren) Schipperus

De energie die ik haal uit de ‘klik’ met een cliënt en de interactie bij de samenwerking aan een dossier is mijn persoonlijke drijfveer.

lees meer

Mr. F.E.J. (Frank) Janzing

Het juridisch metier is mij op het lijf geschreven. Mijn kracht is dat ik naast mijn kennis en ervaring, rust en betrouwbaarheid bied aan de cliënt.

lees meer

Mr. L.E. (Linda) Jacobs

Mijn doel: een klant die zo tevreden is met de uitkomst van de zaak, dat hij mij (of mijn kantoor) aanbeveelt.

lees meer

Mr. P.J. (Pieter) van Goor

De brede praktijk maakt mijn werk heel afwisselend, maar het doel van elke zaak is altijd om het optimale resultaat te bereiken voor mijn cliënt.

lees meer

Mr. B.E.J. (Britt) Loeffen

Doelstelling is altijd om mijn cliënt te ontzorgen en hem het vertrouwen te geven dat zijn zaak bij mij in goede handen is. Dit onder een laagdrempelige en “down-to-earth” benadering.

lees meer

Mr. R.B.S. (Robin) Link

Het sanctierecht is een uitdagend rechtsgebied waarin ik ben afgestudeerd en veel actuele kennis over heb. Ik kijk uit naar de cliëntvragen die ik komende tijd mag gaan behandelen.

lees meer

Mr. C.M.O. (Celine) Kohinor

In de advocatuur bestaat de ruimte om zaken tot op de bodem uit te zoeken ter bescherming van de belangen van de cliënt. Ik zet mij graag in voor de belangen van één partij in het grotere geheel.

lees meer

K.T.A. (Kelly) Weijdt

Theorie en praktijk combineren met maar één doel: advocaat worden!

lees meer

J. (Jaap) van Vlastuin

De theorie uit de collegebanken, direct toetsen in de praktijk, dat is gaaf!

lees meer

Ans Dennissen

Ans werkt sinds 1989 als secretaresse in de advocatuur en is dus ooit begonnen met de typemachine en carbonpapier. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag. Ze is de ruggengraat van onze backoffice en verzorgt naast de praktijkondersteuning ook de boekhouding in LegalSense en Twinfield.

×