Contactgegevens
Telefoon: +31 88 4104411
E-mail: info@alexadvocaten.nl
Adres: Spoorstraat 43, 6602 AW Wijchen

Home » Over Alex » Mr. F. (Floor) van Bussel

Mr. F. (Floor) van Bussel.

ALEX advocaten - Floor-van-Bussel-foto-1-1280x853

“De juridische vraagstukken die achter een dossier en de vraag van een cliënt schuilgaan, maken het werk voor mij erg interessant. Met enthousiasme en betrokkenheid maak ik het recht inzichtelijk en leg ik uit hoe de belangen het best behartigd kunnen worden. Effectiviteit en dienstverlening waar de cliënt echt mee geholpen is, dat vind ik belangrijk.”

Specialisatie

Ik richt mij met name op het omgevingsrecht en publiek- en privaatrechtelijke kwesties ten aanzien van de energietransitie.

Bio

Al op de middelbare school was voor mij duidelijk dat ik advocaat wilde worden. Om die reden ben ik rechten gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na mijn bachelor besloot ik, voordat ik aan mijn master zou gaan beginnen, tijd te nemen om praktijkervaring op te doen. Na het doorlopen van verschillende stages ben ik verder gaan studeren en heb ik eerst de master Burgerlijk Recht gehaald. Omdat het studeren mij nog goed beviel, heb ik daarna ook de master Strafrecht gedaan. In 2023 ben ik afgestudeerd en is de tijd gekomen om me verder te gaan ontwikkelen binnen de advocatuur.

Bij ALEX Advocaten ben ik eerst aan de slag gegaan als juridisch medewerker, om kennis te maken met de advocatenpraktijk. In augustus 2023 ben ik beëdigd bij de Rechtbank Gelderland en werkzaam als advocaat.

Na het werk ben ik te vinden bij een yogalesje of doe ik aan krachttraining. Verder spendeer ik mijn vrije tijd het liefst met familie en vrienden door samen te borrelen, wandelen of eten.

Rechtsgebieden

  • Omgevingsrecht
  • Energie- en klimaatrecht

Contact opnemen met Floor van Bussel

Naam
We reageren zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren.

Blogs van Floor.