Contactgegevens
Telefoon: +31 88 4104411
E-mail: info@alexadvocaten.nl
Adres: Spoorstraat 43, 6602 AW Wijchen

Home » Over Alex » Mr. K.T.A. (Kelly) Weijdt

Mr. K.T.A. (Kelly) Weijdt.

ALEX advocaten - Kelly-Weijdt-foto-1-1280x853

“Cliënten écht kunnen helpen met hun vragen/problemen is een van de mooiste dingen aan ons vak. De cliënten geruststellen, ontzorgen en adviseren zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Dat is in elk dossier weer opnieuw mijn doel! Daarbij communiceer ik graag op een informele en toch professionele wijze. Ik benader mijn dossiers met een nuchtere kijk, wat cliënten kan helpen om emoties die altijd met een juridisch geschil of probleem gepaard gaan, te doorbreken.”

Specialisatie

Ik houd mij voornamelijk bezig met het vastgoedrecht, huurrecht, contractenrecht en het algemeen verbintenissenrecht.

Bio

In juli 2021 heb ik mijn masterdiploma in ontvangst genomen. Mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit in Tilburg was daarmee afgerond. Tijdens mijn studie heb ik het accent gelegd op het privaatrecht. Voorafgaand aan mijn masterstudie, heb ik eerst de HBO-opleiding Rechten gevolgd aan de Juridische Hogeschool in ’s-Hertogenbosch / Tilburg. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad. De praktische benadering op het HBO heeft mij al in een vroeg stadium veel gebracht.

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij ALEX advocaten. Eerst als juridisch medewerker om ervaring in de praktijk op te doen. Ik ben zelf opgegroeid in Wijchen en de combinatie tussen werk, studie en privé was voldoende in balans voor een mooie start van mijn carrière. Ik kon de theorie direct combineerde met de praktijk om mijn doel te bereiken: advocaat worden! Dat doel is bereikt, want op 27 augustus 2021 ben ik als advocaat beëdigd bij de Rechtbank Gelderland. Sindsdien werk ik als advocaat bij ALEX advocaten.

Ik ben woonachtig in het mooie Nijmegen en om die reden vaak met mijn vriend, familie en vrienden in de stad te vinden voor een wandeling, een hapje of een drankje. Daarnaast sta ik regelmatig met mijn padelracket op de baan en trap ik mezelf in het zweet tijdens een spinningles.

Rechtsgebieden

  • Vastgoedrecht
  • Huurrecht
  • Verbintenissenrecht

Contact opnemen met Kelly Weijdt

Naam
We reageren zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren.

Blogs van Kelly.