Mr. F. (Floor) van Bussel

Met enthousiasme en betrokkenheid ga ik de belangen van cliënten zo goed mogelijk behartigen.

Al op de middelbare school was voor mij duidelijk dat ik advocaat wilde worden. Om die reden ben ik dan ook rechten gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na mijn bachelor besloot ik, voordat ik aan mijn master zou gaan beginnen, tijd te nemen om praktijkervaring op te doen. Na het doorlopen van verschillende stages ben ik verder gaan studeren en heb ik eerst de master Burgerlijk Recht gehaald. Omdat het studeren mij nog goed beviel, heb ik daarna ook de master Strafrecht gedaan. In 2023 ben ik afgestudeerd en is de tijd gekomen om me verder te gaan ontwikkelen binnen de advocatuur. Deze uitdaging ga ik vanaf april 2023 aan bij ALEX advocaten.

Ik zal eerst aan de slag gaan als juridisch medewerker om zoveel mogelijk ervaring op te doen in de praktijk. Ik hoop later dit jaar beëdigd te worden als advocaat en te kunnen gaan starten met de advocatenopleiding.

Het beste resultaat behalen voor een cliënt en de juridische vraagstukken die achter een dossier schuilgaan, maken het werk voor mij erg interessant. Met enthousiasme en betrokkenheid ga ik de belangen van cliënten zo goed mogelijk behartigen. Effectiviteit en dienstverlening waar de cliënt echt mee geholpen is, dat vind ik belangrijk.

« Terug