Mr. L.E. (Linda) Jacobs

Mijn doel: een klant die zo tevreden is met de uitkomst van de zaak, dat hij mij (of mijn kantoor) aanbeveelt.

Vol enthousiasme houd ik me bezig met arbeidsrecht. Ik heb een grote interesse voor de relatie tussen werkgever en werknemer en de verschillende samenwerkingen binnen een onderneming. Ik voorzie cliënten van juridisch, resultaatgericht en praktisch advies. Adviseren over de risico’s en mogelijkheden, zodat de juiste en werkbare keuze voor de werkgever kan worden gemaakt. Adviseren en, waar nodig, procederen. In samenwerking met mijn cliënt, lever ik maatwerk om de belangen van de cliënt zo goed mogelijk te behartigen. Naast het arbeidsrecht, houd ik mij bezig met privacyrecht.

Toen ik 10 was, wilde ik al advocaat worden. De reden daarvoor was Ally McBeal (tv-serie). Het advocaat worden, is gelukt. Ik heb rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en in 2012 zette ik de eerste stappen in de advocatuur. Hoewel bleek dat de “echte” advocatuur bepaald niet op de tv-serie Ally McBeal lijkt, werd ik gegrepen door dit mooie vak. Ik heb ervaring opgedaan bij een middelgroot advocatenkantoor op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Van die twee vakgebieden is hoofdzakelijk het arbeidsrecht overgebleven, met een voorliefde voor zaken met een randje ondernemingsrecht, zoals reorganisaties, de positie van statutair bestuurders, overgang van onderneming en ZZP’ers. In 2017 heb ik de specialisatieopleiding TMA (cum laude) afgerond en sindsdien ben ik erkend arbeidsrechtspecialist.

Naast mijn werk als advocaat ben ik door de Nederlandse Orde van Advocaten benoemd tot lid van de Examencommissie Beroepsopleiding Advocaten. Ook ben ik bestuurslid van MKB Wijchen.

Rechtsgebiedenregister

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik het rechtsgebied Arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

« Terug