Robin Link verlaat ALEX advocaten

28-03-2023

Per 1 april 2023 zal Robin Link niet meer werkzaam zijn voor ALEX advocaten. Robin gaat een nieuwe uitdaging aan als docent publiekrecht aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN).

Robin was vanaf 1 januari 2018 werkzaam bij ALEX advocaten, eerst als juridisch medewerker, en vanaf augustus 2018 als advocaat. Hij hield zich bezig met het bestuursrecht en het omgevingsrecht, met de nadruk op handhaving.

Robin:

Ik heb ruim vijf jaar lang met veel plezier gewerkt bij ALEX advocaten. In die tijd heb ik veel mooie zaken behandeld, fijne relaties opgebouwd met cliënten en een hoop geleerd. Voor mij is het nu tijd om mijn kennis over te dragen aan een nieuwe lichting juristen. Ik wil mijn collega’s en alle relaties hartelijk danken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren!”.

De lopende dossiers van Robin worden overgenomen door collega’s, waarbij alle cliënten geïnformeerd zijn over de overdracht. Mocht u daarover vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Wij danken Robin voor zijn inzet voor onze cliënten en de fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Wij vinden het jammer dat hieraan nu een einde komt, maar wensen hem heel veel plezier in zijn nieuwe rol als docent publiekrecht. Wij kijken er naar uit om studenten die door hem zijn opgeleid, in de komende jaren als student-stagiaire te mogen verwelkomen.

Namens het hele team van ALEX advocaten,

Caren Schipperus | directeur

« Terug